Visa status för säker anslutning och tillgänglig trafik

Du kan se status för säker anslutning och se till att dina data överförs säkert.

I den gratisversionen kan du också visa mängden säker trafik för dagen. I den obegränsade versionen visar appen inte trafikanvändningen eftersom du har en obegränsad mängd säker trafik.

Mängden tillgänglig säker trafik påverkar inte den mängd internettrafik som är tillgänglig via din mobiloperatör. Du kan fortsätta att använda internet när gränsen för säker trafik har överskridits, men dina data kommer inte att skyddas av Kaspersky VPN.

För att visa status för säker anslutning och tillgänglig säker trafik, ska du göra något av följande: